Over Ons

Bedrijfsadvies Telt is een jong bedrijfskundig adviesbureau, dat is opgericht vanuit gedrevenheid om het verbeterpotentieel binnen uw onderneming optimaal te benutten.

Bedrijfsadvies Telt biedt een oplossing voor bedrijven die de strategische en financiële kant van hun bedrijf willen verstevigen en voor diverse uitdagingen staan. Uitdagingen die bijvoorbeeld samenhangen met de groei of krimp van uw onderneming, het inspelen op een veranderende markt, het verkrijgen van een financiering of het overwinnen van financiële problemen. Wij helpen u voor te bereiden op de toekomst van uw bedrijf. 

Kenmerkend voor Bedrijfsadvies Telt is onze betrokkenheid, scherpe blik, nuchtere kijk op zaken, eerlijke adviezen en pragmatische oplossingen. Wij denken graag op een positief kritische manier met u mee en begeleiden u in de ontwikkelingen in uw onderneming.

Onze dienstverlening blijft niet beperkt tot adviseren, indien gevraagd dragen wij ook graag ons steentje bij aan de implementatie en uitvoering van de plannen die we samen hebben opgesteld. Met onze van origine financiële achtergrond willen wij ertoe doen voor uw bedrijf, vandaar onze naam Bedrijfsadvies Telt.

Mijn naam is Sandra Metaal- ten Dolle en ik ben de oprichter en eigenaar van Bedrijfsadvies Telt. Ik ben opgegroeid in een agrarisch ondernemersgezin in de regio Achterhoek. Na afronding van mijn studie Small Business & Retail Management in Enschede in 2008 ben ik via een traineeship het bankwezen ingerold.

“Mijn motto: ‘gezond boeren (dochter) verstand brengt je verder’!”

In diverse functies en interim opdrachten binnen de zakelijke kredietverlening heb ik de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het opstellen en beoordelen van financieringsaanvragen en het begeleiden van ondernemers in zwaar weer op strategisch en financieel gebied. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in het aansturen van teams tijdens fusie-, reorganisatie- en verbetertrajecten.

Juist van de variatie in opdrachten en opdrachtgevers krijg ik energie. In deze onderneming streef ik mijn passie na: samen met de ondernemer een plan maken en ter uitvoering brengen om het verbeterpotentieel binnen een onderneming optimaal te benutten. De rode draad in mijn opdrachten bestaat uit de twee kreten ‘overzicht, inzicht & uitzicht’ en ‘actie’!

Ontwikkeling van organisaties gaat gepaard met ontwikkeling van mensen. Om mij zelf verder te ontplooien ben ik in 2014 gestart met de opleiding Executive Master in Business Administration (MBA, MSc.) aan de TSM Business School te Enschede en deze heb ik in 2016 succesvol afgerond. Deze opleiding is een waardevolle aanvulling op mijn praktijkervaringen in ondernemersland en heeft mij in mei 2015 het laatste duwtje in de rug gegeven om mijn eigen onderneming te starten.

Meer informatie aanvragen?

Maak kennis met Bedrijfsadvies Telt! We begrijpen dat het ondernemen altijd door gaat. Zeven dagen per week, ook in de avonduren staan we voor u klaar.

Neem direct contact op

Omdat de toekomst van uw bedrijf ertoe doet!

Wij begrijpen dat u als ondernemer een groot deel van uw tijd besteed aan uw onderneming en dat u ook buiten de reguliere openingstijden voor uw onderneming werkzaam zult zijn. Flexibiliteit en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij 7 dagen per week overdag bereikbaar en ook op de doordeweekse avonden.

Bedrijfsadvies Telt

Rauwershofweg 12

7108 BH Winterswijk

Sandra Metaal- ten Dolle

info@bedrijfsadviestelt.nl

+31 6 120 579 63

KvK: 66480027

BTW-nummer: 85657233B01

IBAN: NL33SNSB0937564427