Periodieke Rapportages

Periodieke RapportagesWilt u duidelijk inzicht in uw financiële gegevens, waar heldere analyses aan kunnen worden gekoppeld? Als ondernemer heeft u wellicht niet altijd de tijd en capaciteit binnen de onderneming om de cijfers en doelstellingen te monitoren. Bedrijfsadvies Telt ondersteunt u graag op dit gebied door complete rapportages en analyses voor u te verzorgen. Wij monitoren voor u de voortgang van de doelstellingen binnen uw onderneming, zodat u zich kunt focussen op de overige aspecten van het ondernemerschap. Middels periodieke rapportages wordt u geïnformeerd, zodat u hierop als ondernemer kunt acteren.

Vanuit onze financiële achtergrond hebben wij affiniteit met cijfers en concrete doelstellingen. Wij zijn van mening dat de cijfers een uitkomst zijn van de wijze waarop de bedrijfsvoering plaatsvindt binnen een onderneming. Aan de hand hiervan kunnen sterke punten en verbeterpunten in beeld gebracht worden, zodat u uw belangrijke keuzes kunt onderbouwen.

Periodieke Rapportages bestaat uit:

  • Analyse van periodieke cijfers
  • Rapportage voortgang kritische succesfactoren
  • Voortgangsbewaking van de doelstellingen
  • Bespreking van de rapportage

Voor alle modules geldt: indien u geen repeterend karakter voorziet en wel interesse heeft in bovenstaande dienstverlening, dan stellen wij op uw verzoek een maatwerkofferte op.

Gratis intake aanvragen?

Kennismaken met Bedrijfsadvies Telt? Dat kan! Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we waar uw organisatie nu staat en wat Bedrijfsadvies voor u kan betekenen met periodieke rapportages.

Neem direct contact op

Omdat de toekomst van uw bedrijf ertoe doet!

Wij begrijpen dat u als ondernemer een groot deel van uw tijd besteed aan uw onderneming en dat u ook buiten de reguliere openingstijden voor uw onderneming werkzaam zult zijn. Flexibiliteit en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij 7 dagen per week overdag bereikbaar en ook op de doordeweekse avonden.

Bedrijfsadvies Telt

Rauwershofweg 12

7108 BH Winterswijk

Sandra Metaal- ten Dolle

info@bedrijfsadviestelt.nl

+31 6 120 579 63

KvK: 66480027

BTW-nummer: 85657233B01

IBAN: NL33SNSB0937564427