Managementbegeleiding

ManagementbegeleidingWellicht barst u van de goede ideeën, waarmee u gedreven aan de slag wil gaan. Om niet verblind te worden door het eigen enthousiasme kan het prettig zijn om als ondernemer een sparringpartner te hebben, enkel en alleen al om tunnelvisie te voorkomen. Bedrijfsadvies Telt vult deze rol met enthousiasme voor u in. Met een breed referentiekader en een nuchtere kijk op zaken voorzien we u van eerlijke en positief kritische feedback. Wij denken graag met u mee en sturen waar nodig bij. Denken in kansen en overwinnen van knelpunten staan voorop. Wij vinden het belangrijk om met u verder te kijken dan de dag van morgen.

Managementbegeleiding bestaat uit:

  • Begeleiding bij strategiebepaling (lange en korte termijn)
  • Begeleiding bij vertaling van de strategie naar meetbare doelstellingen
  • Sparringpartner voor ondernemers
  • Periodieke voortgangsgesprekken

Voor alle modules geldt: indien u geen repeterend karakter voorziet en wel interesse heeft in bovenstaande dienstverlening, dan stellen wij op uw verzoek een maatwerkofferte op.

Gratis intake aanvragen?

Kennismaken met Bedrijfsadvies Telt? Dat kan! Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we waar uw organisatie nu staat en wat Bedrijfsadvies voor u kan betekenen op het gebied van managementbegeleiding.

Neem direct contact op

Omdat de toekomst van uw bedrijf ertoe doet!

Wij begrijpen dat u als ondernemer een groot deel van uw tijd besteed aan uw onderneming en dat u ook buiten de reguliere openingstijden voor uw onderneming werkzaam zult zijn. Flexibiliteit en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij 7 dagen per week overdag bereikbaar en ook op de doordeweekse avonden.

Bedrijfsadvies Telt

Rauwershofweg 12

7108 BH Winterswijk

Sandra Metaal- ten Dolle

info@bedrijfsadviestelt.nl

+31 6 120 579 63

KvK: 66480027

BTW-nummer: 85657233B01

IBAN: NL33SNSB0937564427