Investering & Financiering

Investering & Financiering IcoonMet regelmaat vertellen ondernemers ons dat ze zich niet begrepen voelen door de bank of andere financiers en dat dit in een aantal gevallen zorgen en frustraties over en weer met zich mee brengt. Wij vinden het van belang om hier passende aandacht aan te geven, zodat de financieringsrelatie niet escaleert en de bedrijfsvoering van uw onderneming niet in gevaar komt. Wij spreken zowel de taal van de bank als van de ondernemer en zijn hierdoor in staat u te helpen bij het voeren van constructieve gesprekken met uw bank.

Investering & Financiering bestaat uit:

  • Voorbereiding op gesprekken met uw financier(s)
  • Begeleiding bij gesprekken met uw financier(s)
  • Advies bij het indienen van een financieringsverzoek
  • Periodieke check of de financieringsstructuur nog passend is bij de investeringsplannen en omvang van de bedrijfsactiviteiten.

Voor alle modules geldt: indien u geen repeterend karakter voorziet en wel interesse heeft in bovenstaande dienstverlening, dan stellen wij op uw verzoek een maatwerkofferte op.

Gratis intake aanvragen?

Kennismaken met Bedrijfsadvies Telt? Dat kan! Met een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we waar uw organisatie nu staat en wat Bedrijfsadvies voor u kan betekenen op het gebied van investering en financiering.

Neem direct contact op

Omdat de toekomst van uw bedrijf ertoe doet!

Wij begrijpen dat u als ondernemer een groot deel van uw tijd besteed aan uw onderneming en dat u ook buiten de reguliere openingstijden voor uw onderneming werkzaam zult zijn. Flexibiliteit en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij 7 dagen per week overdag bereikbaar en ook op de doordeweekse avonden.

Bedrijfsadvies Telt

Rauwershofweg 12

7108 BH Winterswijk

Sandra Metaal- ten Dolle

info@bedrijfsadviestelt.nl

+31 6 120 579 63

KvK: 66480027

BTW-nummer: 85657233B01

IBAN: NL33SNSB0937564427