Coaching on the Job

Coaching on the JobAls eindverantwoordelijke binnen de onderneming is het van belang dat u weet hoe de vlag er financieel voor staat. Het is hierbij aan te bevelen om zelf over voldoende basiskennis te beschikken en u als ondernemer niet enkel door derden te laten adviseren wanneer het gaat om de financiën.  Bedrijfsadvies Telt gelooft daarom in coaching on the job, zodat we u niet alleen ontzorgen, maar ook daadwerkelijk kennis bijbrengen. Door middel van coaching on the job helpen wij u de financiële cijfers van uw bedrijf te leren lezen en interpreteren, zodat u beter in staat bent proactief te kunnen sturen op het rendement van uw organisatie.

Coaching on the Job bestaat uit:

  • Coaching lezen en interpreteren van een balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht
  • Coaching sturen op cijfers, kritische succesfactoren en liquiditeit

Voor alle modules geldt: indien u geen repeterend karakter voorziet en wel interesse heeft in bovenstaande dienstverlening, dan stellen wij op uw verzoek een maatwerkofferte op.

gratis intake aanvragen?

Kennismaken met Bedrijfsadvies Telt? Dat kan! Met een vrijblijvende intake kijken we waar uw organisatie nu staat en wat Bedrijfsadvies voor u kan betekenen. We horen graag waar we u mee kunnen ondersteunen.

Neem direct contact op

Omdat de toekomst van uw bedrijf ertoe doet!

Wij begrijpen dat u als ondernemer een groot deel van uw tijd besteed aan uw onderneming en dat u ook buiten de reguliere openingstijden voor uw onderneming werkzaam zult zijn. Flexibiliteit en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij 7 dagen per week overdag bereikbaar en ook op de doordeweekse avonden.

Bedrijfsadvies Telt

Rauwershofweg 12

7108 BH Winterswijk

Sandra Metaal- ten Dolle

info@bedrijfsadviestelt.nl

+31 6 120 579 63

KvK: 66480027

BTW-nummer: 85657233B01

IBAN: NL33SNSB0937564427