Analyse & Advies

Met regelmaat vertellen ondernemers ons dat ze zich niet begrepen voelen door de bank of andere financiers en dat dit in een aantal gevallen zorgen en frustraties over en weer met zich mee brengt. Wij vinden het van belang om hier passende aandacht aan te geven, zodat de financieringsrelatie niet escaleert en de bedrijfsvoering van uw onderneming niet in gevaar komt. Wij spreken zowel de taal van de bank als van de ondernemer en zijn hierdoor in staat u te helpen bij het voeren van constructieve gesprekken met uw bank.

Bedrijfsscan

Benieuwd hoe uw bedrijf er voor staat? Een externe blik op uw onderneming kan tot waardevolle nieuwe inzichten leiden. Met een bedrijfsscan brengen wij de (interne) sterke en zwakke punten binnen uw onderneming in beeld. Onze aandacht is hierbij gericht op strategische, financiële en bedrijfskundige aspecten.

  • Controle van het volledige financierings- en zekerhedendossier
  • Analyse van de cijfers vanuit ondernemer-, bank- en bedrijfseconomisch perspectief
  • Analyse van aansturing, structuur, verantwoordelijkheden, strategie en organisatiedoelen

Instant Consulting

Bedrijfsadvies Telt wil er graag voor uw bedrijf toe doen en indien gevraagd gaan wij een stap verder dan analyse en advisering. Geen uitgebreide rapporten, maar onmiddellijke oplossingen. We steken zelf onze handen uit de mouwen binnen uw bedrijf, gaan aan de slag en we behalen snel resultaat. Dat zijn de kenmerken van onze Instant Consulting.

Businessplan

Als startende of reeds gevestigde ondernemer denkt u regelmatig na over de toekomst van uw onderneming en hoe u uw doelen kunt bereiken. Wij helpen u bij het vertalen van uw ideeën en plannen naar concrete actiepunten, waardoor er structuur wordt aangebracht in uw plannen.

Het businessplan is tevens het vertrekpunt van waaruit wij voor u aan de slag gaan met  uw investeringsplan- en financieringsplan. Met onze bancaire achtergrond weten wij als geen ander waar een gedegen financieringsplan aan moet voldoen en welke financieringsvormen het beste passen bij uw onderneming. U ontvangt van ons een eerlijk financieringsadvies en indien gewenst blijven het gehele financieringstraject betrokken bij u, om het traject te begeleiden.

  • Begeleiding en schriftelijke uitwerking van uw ondernemings-, investering- en financieringsplan voor zowel startende als reeds gevestigde ondernemingen
  • Begeleiding bij het aantrekken van kapitaal

Recoveryplan

Wanneer uw bedrijf te kampen heeft met financiële problemen, is het van belang dat er tijdig en adequaat wordt geacteerd en dat de oorzaken van de problematiek worden herkend en aangepakt. Dergelijke trajecten zijn erg intensief en hebben ook in emotioneel opzicht een grote impact op ondernemers. Wij zijn gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van ondernemingen met financiële problemen en ondersteunen u waar nodig.  Indien gewenst blijven we betrokken bij uw situatie en zorgen wij ook voor de uitvoering van het advies met als doel de obstakels te overwinnen!

  • Opstellen van een onafhankelijke bedrijfsanalyse met verbeteradviezen voor bedrijven met een ongezonde of afglijdende financiële positie
  • Begeleiding bij gesprekken met financiers of andere stakeholders
  • Begeleiding bij de uitvoering van de verbeteradviezen

Voor deze diensten geldt dat het tarief maatwerk is.

Om u een totaaloplossing te kunnen bieden, werken wij samen met meerdere specialisten die qua vakgebieden complementair zijn aan onze dienstverlening.

Bedrijfsscan aanvragen?

Kennismaken met Bedrijfsadvies Telt? Dat kan! Met een bedrijfsscan brengen we de huidige situatie van uw organisatie in kaart en signaleren we aandachtspunten.

Neem direct contact op

Omdat de toekomst van uw bedrijf ertoe doet!

Wij begrijpen dat u als ondernemer een groot deel van uw tijd besteed aan uw onderneming en dat u ook buiten de reguliere openingstijden voor uw onderneming werkzaam zult zijn. Flexibiliteit en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij 7 dagen per week overdag bereikbaar en ook op de doordeweekse avonden.

Bedrijfsadvies Telt

Rauwershofweg 12

7108 BH Winterswijk

Sandra Metaal- ten Dolle

info@bedrijfsadviestelt.nl

+31 6 120 579 63

KvK: 66480027

BTW-nummer: 85657233B01

IBAN: NL33SNSB0937564427